A fost lansată platforma politică Mişcarea Speranţei. Ben-Oni Ardelean, printre iniţiatori

A fost lansată platforma "Mişcarea Speranţei", printre iniţiatorii căreia se află şi deputatul Ben-Oni Ardelean. 

Astăzi 29 septembrie 2023, a avut loc lansarea oficială a platformei politice "Mișcarea Speranței", platformă ce dorește să aducă o schimbare pozitivă în peisajul politic național.

Deputatul Ben-Oni Ardelean este unul dintre inițiatorii acestei platforme politice, iar alături de el, o echipă impresionantă de profesioniști, și-a adus contribuția la lansarea acestei mișcări cu perspective ideologice, de centru-dreapta, ambițioase.

Evenimentul de lansare al acestei mișcări a avut loc la București și a atras atenția unei audiențe variate de lideri, jurnaliști și cetățeni preocupați de viitorul țării. Cu un comitet de inițiatori remarcabili, Mișcarea Speranței se bazează pe un set de valori fundamentale, inclusiv transparența, demnitatea și responsabilitatea pentru a aduce reforme într-o varietate de domenii cheie.

Deputatul Ben-Oni Ardelean a luat cuvântul în deschiderea evenimentului și a subliniat unitatea și determinarea echipei Mișcării Speranței. "Suntem aici pentru a construi un viitor mai bun pentru toți românii, indiferent de domeniul lor de interes. Cu această mișcare, ne dorim să reconstruim autoritatea publică bazată pe merit și profesionalism." Lansarea platformei politice are loc într-un moment cheie în politica românească și atrage atenția asupra nevoii de leadership și strategie pentru a aborda provocările și oportunitățile viitorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel