8 Martie, Ziua Femeii. Curse gratuite oferite femeilor. Cine poate beneficia

Bianca Ştefan / 07 Martie 2019 / 12:29 Salveaza PDF Comentarii
Femei
Femei

8 Martie. Femeile pot beneficia de curse gratuite în ziua de 8 Martie, când se sărbătorește Ziua Femeii, folosind aplicația Taxify.

 Vor fi oferite curse gratuite tuturor femeilor care vin la AFI Cotroceni, pe 8 martie, folosind aplicația Taxify. Oferta este valabilă pentru clienții noi (exclusiv femei), înregistrați pe data de 8 martie.

AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii printr-un parteneriat în cadrul căruia vor fi oferite curse gratuite, în limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg ca destinație, în ziua de 8 martie, AFI Cotroceni.

"Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele către cel mai mare mall din România prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Condiția este ca în aplicația de ride-hailing comanda să fie făcută de pe contul unei doamne sau domnișoare și să aibă ca destinație AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabilă în limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicația pentru prima dată, folosind codul AFICOTROCENI.",a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Pași de urmat pentru a beneficia de curse gratuite


Mai exact, doamnele și domnișoarele trebuie să facă următorii pași:

-să descarce pe telefonul mobil aplicația Taxify din App Store sau Google Play ( http://txfy.me )
-să activeze funcția de localizare a telefonului (GPS)
- să introducă datele bancare ale cardului
-să deschidă secțiunea Promoții a aplicației și să introducă codul AFICOTROCENI"Este cadoul pe care îl oferim de Ziua Internațională a Femeii. Am ales colaborarea cu AFI Cotroceni pentru că datele centralizate la finalul anului trecut au indicat că este cea mai populară destinație pentru cumpărături din București, în rândul pasagerilor noștri", a declarat Andreea Magraon, Marketing Manager Taxify.

Vezi și: 8 Martie, Ziua Femeii. Cum își răsfață Dan Badea femeile din familia sa

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24