Victor Ponta face noi dezvăluiri explozive despre Alina Gorghiu

Premierul Victor Ponta spune că nu înțelege dacă liberalii au o strategie sau nu și nici de ce copreședintele PNL Alina Gorghiu îi acuză pe alți politicieni că au încheiat contracte cu statul, în condițiile și ea se află fix în aceeași situație.

"Nu înțeleg de ce au făcut moțiune de cenzură și au rămas fără ea, nu înțeleg de ce pleacă de la conducerea Comisiei (n.r. - care se ocupă de legile electorale) apoi țipă după ea, nu înțeleg nici de ce Gorghiu a ales să vorbească despre contractele cu statul.

Citește și: Ponta recunoaște o greșeală gravă: Mi-o asum alături de președinte

Gorghiu a avut contracte și cu alte instituții: cu AVAS, cu BTT. Au venit oamenii și mi-au spus. La un moment dat o asemuiam cu Udrea. Acum o asemuiesc cu Mona Muscă. Știți că ea se lupta cu securișii și s-a dovedit ... . Gorghiu lupta cu contractele, pentru că ea avea mai multe. La toate selecțiile veneau Șova și Gorghiu și mai mereu câștiga Gorghiu.

E vorba de rapoartele de control făcute de domnul Boc, pe care le-a trimis la alte instituții. Cred că la DNA, nu știu, voi verifica. Aceste controale la AVAS, la BTT sunt dispuse de Guvernul Boc.

11 contracte de asistență juridică au fost semnate cu Gorghiu. Or mai fi și altele. O să vă pun documentele la dispoziție.

Nu înțeleg dacă există o strategie sau nu există deloc. Am făcut multe mitinguri cu Dragnea. Prima întrebare era: 'Vin oameni? Dacă nu vin, nu-l facem'. Eu nu pricep care e strategia. Gorghiu a greșit când a vorbit despre contractele încheiate cu statul", a declarat Victor Ponta, în ediția de luni a emisiunii "Ultimul cuvânt", de la B1 TV.

Vezi și: Ponta îl taxează dur pe Iohannis: M-a certat ca stăpânul pe șerbul lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel