Victor Ciutacu: ”Efectul pozitiv al luptei scelerate anti-corupție este …”

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că, ”dacă există vreun efect pozitiv al acestei scelerate așa-zise lupte anticorupție”, acesta ar fi ”devoalarea, în toată hidoșenia lor, a personajelor slinoase, infecte, cu gura mare, creier puțin, tupeu obraznic și jegos”.

”Ani de zile ne-au dat lectii. Ei, dreptii, rectii, cinstitii, noua, tonomatelor, slugilor mogulilor, lipsitilor de deontologie. Ei faceau meseria din pasiune, noi eram pe interes. Nu conta ca ei nu scoteau cifre, iar noi facem. Ei bateau marunt din buze, noi munceam ca niste caini. Era chestie de ideal, de meserie, de informare a publicului.

De cateva luni, tabloul a fost pus in rama. Principialii mananca la ordin, din plic, pe sub mana, fara taxe, de la interlopi, de la politicieni, de la afaceristi dubiosi, de la evazionisti, de la membri ai grupurilor de infractionalitate organizata. Nu-i mai cred nici ai lor. Daca exista vreun efect pozitiv al acestei scelerate asa-zise lupte anticoruptie, asta e: a devoalat, in toata hidosenia lor, personajele slinoase, infecte, cu gura mare, creier putin, tupeu obraznic si jegos”, a scris Victor Ciutacu într-o postare pe blogul său.

Vezi și: Scandal în direct. Șeful postacilor PDL o confruntă pe Sorina Matei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel