US OPEN 2015: Interviu savuros cu Roberta Vinci, după ce a eliminat-o pe Serena Williams - VIDEO

Roberta Vinci a făcut senzație la interviul acordat pe teren după ce a reușit surpriza anului în tenis și a eliminat-o în semifinalele de la US Open 2015 pe Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 6-4.

Vezi și: Șocul anului în tenis: Serena Williams, eliminată de la US Open de numărul 43 WTA

Meciul dintre liderul mondial și italianca de pe locul 43 WTA a fost unul extrem de spectaculos, iar cele două jucătoare i-au ridicat în repetate rânduri în picioare pe spectatorii de pe Arena Arthur Ashe, cu punctele splendide reușite.

La fel de bun ca prestația de pe teren a fost și interviul acordat de Roberta Vinci la finalul partidei. A fost unul plin de emoție, dar a avut și numeroase momente amuzante.

"Pfffffff! E un moment incredibil, e ca un vis pentru mine, am învins-o pe Serena, sunt în finală! Nu-mi vine să cred ceea ce am reușit azi. E magnific. Îmi pare rău, oameni buni, dar asta este cea mai tare zi din cariera mea, cea mai tare zi din viața mea.

Nu mai am cuvinte. Am fost condusă, mi-am propus doar să joc, să nu mă gândesc că e Serena în fața mea. Am reușit!", a declarat Roberta Vinci în startul interviului, în aplauzele miilor de fani care au rămas să o asculte pe finalista de la US Open 2015.

Imediat, reporterul ESPN a întrebat, conform gsp.ro: "Atunci când te-ai trezit de dimineață te-a făcut ceva să crezi că acest moment este posibil?", iar răspunsul lui Vinci a produs hohote de râs în tribunele arenei: "Nu, clar nu!". Și a continuat, spre mirarea reporterului: "Clar nu. E adevărat! Nu m-am gândit că acest moment este posibil, ci doar că o să joc o semifinală la US Open, să mă bucur, dar atât. Nu mă gândeam că o să câștig cu Serena, clar nu!".

Citește și: US OPEN 2015: Simona Halep a făcut haz de necaz după înfrângerea cu Flavia Pennetta

Chestionată cum a făcut față presiunii din finalul partidei, Roberta Vinci a răspuns: "Ce am gândit atunci? Pune mingea în teren, nu gândi, pune mingea în teren și aleargă. Atât! Pune mingea în teren, nu te gândi la Serena, că e ea acolo, pune mingea și aleargă".

Dialogul a continuat. "Mai devreme ai spus că îți pare rău ...", a punctat jurnalistul.

"Da, să știți că îmi pare rău pentru Serena, pentru Grand Slam, pentru americani, pentru toți care așteptau trofeul ăsta. Dar azi este momentul meu. E cea mai tare zi pentru mine și sunt cea mai fericită. Grazie!"

Iată interviul VIDEO cu Roberta Vinci: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel