Tăriceanu, decizie privind suspendarea lui Klaus Iohannis

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că se va opune oricărui demers de suspendare a preşedintelui României în cazul în care, ipotetic, acesta se va pune în discuţie atâta timp cât preşedintele respectă Constituţia şi prevederile constituţionale.

'Am văzut ieri o declaraţie a doamnei Gorghiu de la noul PNL. Acum văd cât de mult seamănă noul PNL cu vechiul PDL: specialitatea declaraţiei cât mai stridente. Şi am aflat din declaraţiile doamnei Gorghiu despre nişte intenţii care nici nu mi-au trecut prin minte vreodată. (...) Referitor la afirmaţiile iresponsabile pe care le face cu privire la intenţiile de suspendare a preşedintelui vreau să vă declar că n-am nici cea mai mică intenţie în acest fel şi nici nu am auzit la celelalte persoane pe care le-a menţionat - domnul Dragnea, sau mi se pare că s-a referit şi la domnul Ponta - de o astfel de intenţie.

În cazul ipotetic în care s-ar pune în discuţie o asemenea ipoteză mă voi opune suspendării preşedintelui, atâta vreme cât preşedintele respectă Constituţia şi prevederile constituţionale eu mă voi opune oricărei tentative de suspendare dacă ipotetic s-ar pune această problemă, pentru că nu vorbim decât în termeni ipotetici', a spus Călin Popescu-Tăriceanu în cadrul unei conferinţe de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel