Simona Halep: Sunt pregătită pentru Roland Garros

Românca Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul feminin, a afirmat, vineri, într-o conferință de presă susținută la Roland Garros, că este pregătită pentru al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Meciul Simona Halep - Evghenia Rodina poate fi urmărit aici

"E un nou turneu, un nou obiectiv, meciuri noi. Simt că sunt pregătită pentru Roland Garros. Am amintiri frumoase de anul trecut (a jucat finala, n.red.) și sper să repet ce am realizat atunci sau chiar mai mult, a declarat Halep, citată de site-ul oficial al competiției, scrie Agerpres.

Cea mai bună performanță a Simonei la un turneu de Grand Slam este finala de anul trecut de la Paris, când a mers până în ultimul act fără a pierde vreun set, înainte de a se recunoaște învinsă de Maria Șarapova, în trei seturi, cu 6-4, 6-7 (5-7), 6-4.

Nu mă gândesc la ce am făcut anul trecut. Anul trecut e anul trecut. Acum trebuie să fiu concentrată pentru acest turneu, a subliniat românca de 23 de ani. Halep a recunoscut că rezultatul din 2014 îi dă multă încredere că poate juca un tenis de calitate, dar crede că acest lucru nu înseamnă mare lucru.

Trebuie să fiu sănătoasă, să fiu sută la sută pregătită. Fiecare meci este dificil și voi lua fiecare zi în parte, a indicat Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel