SIMONA HALEP, la ROLAND GARROS 2015. Ce performanță credeți că va reuși? SONDAJ

Simona Halep va începe pe 24 mai asaltul pentru primu titlu de Grand Slam al carierei. Românca este a treia favorită a turneului de la Roland Garros 2015 și va încerca să-și îmbunătățească performanța de anul trecut, când a pierdut finala jucată împotriva rusoaicei Maria Sharapova.

Citește și: Simona Halep, declarații încurajatoare înainte de Roland Garros

După ce a jucat semifinale la Stuttgart și Roma și a fost eliminată în primul tur de la Madrid, Simona Halep a anunțat că este pregătită pentru Roland Garros 2015: "Acum încep să simt jocul pe zgură. Îmi place această suprafață, mereu mi-a plăcut și am fost încrezătoare. Jocul meu este din ce în ce mai bun".

De asemenea, Chris Evert cea mai bună jucătoare din istoria Roland Garros și câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, o vede pe Simona Halep principala favorită în acest pe zgura franceză: "Serena va avea multe probleme cu Halep. Cred ca românca este favorită. Anul trecut a jucat finala, iar acum este mai bună decât in 2014".

Vezi aici detalii: SIMONA HALEP este principala favorită la ROLAND GARROS 2015, în opinia lui Chris Evert

Din poziția de cap de serie numărul 3, Simona Halep va putea da în semifinalele de la Roland Garros peste liderul mondial Serena Williams sau locul 2 WTA, Maria Sharapova.

Simona Halep a jucat finala de la Paris anul trecut, pierdută în trei seturi cu Maria Sharapova, scor 4-6, 7-6, 4-6, iar în 2013 a părăsit Roland Garros-ul din primul tur, eliminată de Carla Suarez Navarro, cea în fața căreia a pierdut ultimul meci din acest an, semifinala de la Roma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel