SIMONA HALEP este principala favorită la ROLAND GARROS 2015, în opinia lui Chris Evert

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Simona Halep nu a reușit să câştige niciun trofeu în sezonul european de zgură, dar Chris Evert (60 de ani), posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu, o consideră pe româncă principala favorită pentru turneul de la Roland Garros, care se va desfășura între 24 mai și 7 iunie.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Analizele făcute de Chris Evert sunt unele dintre cele mai apreciate din lumea tenisului, americanca alăturându-se de curând echipei Eurosport.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Cea mai bună jucătoare din istoria Roland Garros-ului a vorbit, luni, la emisiunea ”Tennis for Evert”, despre pericolul care o pândeşte pe liderul mondial Serena Williams în capitala Franței: ”Atunci când mă uit pe tabloul feminin de la Roland Garros, nu mă gândesc la primele două favorite (n.r. - Serena Williams şi Maria Sharapova). Nu cred nici faptul că va fi un show marca Serena Williams şi asta pentru că numărul 1 mondial va avea mult de muncă împotriva Simonei Halep”.

Vezi și: Ce face Simona Halep înainte de Roland Garros - FOTO

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. ”Aş pune-o pe Halep în postura favoritei, datorită finalei de anul trecut, atunci când a fost la un pas să o învingă pe Maria Sharapova. Cred că Halep este o jucătoare chiar mai bună decât în 2014, aşa că sunt de părere că îi va da mari bătăi de cap Serenei. La fel cum Djokovic îi va pune mari probleme lui Nadal în competiţia băieţilor. Spaniolul nu este în cea mai bună formă a sa, iar Djokovic a fost atât de aproape de trofeu chiar şi în ultimii doi ani. Aceste rivalităţi vor fi extrem de interesante”, a comentat Chris Evert la Eurosport, potrivit prosport.ro.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Simona Halep va fi cap de serie numărul 3 la turneul la care a atins finala în 2014 (pierdută în trei seturi cu Maria Sharapova, scor 4-6, 7-6, 4-6), cea mai bună performanţă a carierei într-un Grand Slam. Dacă nu apar surprize, sportiva noastră va juca în faza semifinalelor împotriva Mariei Sharapova sau a Serenei Williams, în funcţie de tragerea la sorţi.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Chris Evert a fost lider mondial și este cea mai reprezentativă jucătoare pentru competiţia care se desfăşoară în capitala Franţei. Americanca născută în Florida s-a impus de șapte ori la Paris, de fiecare dată în Era Open: 1974, 1975, 1979, 1980, 1983, 1985 şi 1986. Pe locul al doilea se află Steffi Graf şi Suzanne Lenglen, cu câte 6 titluri la Roland Garros. Interesant este că, pe vremea când evolua în circuitul profesionist, Chris Evert măsura 1,68 m, înălţime pe care o are şi Simona Halep.

Citește și: De Ce i-a dezamăgit Simona Halep pe jurnaliștii americani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel