Simona Halep i-a dezamăgit pe jurnaliștii americani înainte de Roland Garros 2015

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a început foarte bine anul 2014 şi, chiar dacă a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open, şi-a adjudecat trei titluri în primul sfert de sezon - Shenzen, Dubai, Indian Wells, jucând şi semifinale la Miami.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Paradoxal, problemele pentru sportiva noastră au apărut în sezonul european de zgură. Pe suprafaţa ei favorită, Simona Halep nu a reuşit să treacă de semifinale nici la Stuttgart, nici la Madrid, nici la Roma. Mai mult, în capitala Spaniei românca a fost eliminată încă din primul tur, după ce anul trecut jucase finala.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Presa americană se aştepta ca Simona Halep să câștige măcar un turneu înainte de Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu ce va debuta săptămâna viitoare.

Vezi și: Nicușor Ene, fost antrenor Simona Halep: Ar trebui să ia psihologul cu ea în turnee

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. "La începutul sezonului de zgură, am fi fost foarte surprinşi dacă cineva ne-ar fi spus că Simona nu va câştiga niciun turneu înainte de Roland Garros. Dar uite că ne aflăm în aceasta situaţie. Poate fi excelentă, dar când lucrurile încep să devină grele, are mari probleme în a trece peste acel moment negativ", scrie portalul tennis.com, potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. La ediția de anul trecut de la Roland Garros, Simona Halep a fost cel mai aproape să câştige un turneu Grand Slam. Românca a fost învinsă atunci în finală de rusoaica Maria Sharapova, cea cu care a făcut din nou rocada în clasamentul WTA, coborând pe poziția a treia.

Citește și: Simona Halep, eliminată de la Roma după un meci dramatic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel