Nicușor Ene, fost antrenor Simona Halep: Ar trebui să ia psihologul cu ea în turnee

Fostul antrenor al Simonei Halep, Nicușor Ene, a declarat că numărul trei WTA apelează de mai mult timp la serviciile unui psiholog, care nu face parte din echipa sa oficială. 

"Din câte ştiu, vorbeşte de ceva vreme cu un psiholog, dar numai la telefon sau atunci când vine în ţară. Nu este de ajuns, ar trebui să îl ia cu ea în turnee. Una e să vorbeşti la telefon şi altceva e consilierea faţă în faţă. Pentru mine nu este o noutate că Simona nu face faţă presiunii, este o problemă pe care o are de când era la juniori. Îmi amintesc că atunci când mergeam cu ea la campionatele naţionale şi ajungea în fazele superioare se crispa din cauza presiunii mai mari, însă totul era bine când spunea că joacă de plăcere. Le-am recomandat părinţilor ei să o ducă din când în când la un specialist pentru câteva şedinţe, dar din păcate nu m-au ascultat. Acum este clar că are nevoie de un psiholog care să o simtă, să o vadă cu o oră înaintea unui meci şi să-i dea sfaturile necesare", a declarat Nicușor Ene pentru ziarul Ring.

În timpul turneului de la Roma, Simona Halep a fost învinsă în semifinale de Carla Suarez Navarro, după ce a reuşit să câştige primul set. Românca s-a blocat, enervat şi rupt o rachetă de tenis, pierzând meciul cu 6-2, 3-6, 5-7. Sportiva a început deja pregătirile pentru Roland Garros, turneu programat în perioada 24 mai - 7 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel