Simona Halep își încarcă bateriile la București înainte de Roland Garros 2015 - FOTO

Simona Halep petrece acasă ultimele zile dinaintea turneului de Grand Slam de la Roland Garros (24 mai - 7 iunie). Numărul 3 WTA se bucură de vremea frumoasă și atracțiile turistice ale Bucureştiului, alături de persoane apropiate.

Simona Halep a venit în Capitală cu antrenorul Darren Cahill (49 de ani, foto dreapta), alături de care a mers în vizită la Casa Poporului. Simona şi Darren au fost însoţiţi de un alt membru al staffului, preparatorul fizic Teo Cercel, şi de soţia acestuia, Alina Tecşor, căpitanul echipei de Fed Cup a României. Simona Halep a postat, marți, o fotografie pe pagina sa de Facebook, însoţită de mesajul: "Reîncărcăm bateriile":

Constănţeanca se relaxează după turneul de la Roma la care a participat săptămâna trecută şi unde a fost eliminată în semifinale (vezi detalii aici).

Interesant este că Victor Ioniţă, antrenorul cu normă întreagă al Simonei Halep, deşi locuieşte în Bucureşti, nu apare în grupul sportivei.

Darren Cahill, care a lucrat în trecut cu doi lideri mondiali - Andre Agassi şi Lleyton Hewitt, s-a arătat încântat de farmecul capitalei României. Fostul jucător de tenis, rezident în Las Vegas (SUA), a postat un mesaj pe Twitter, însoțit de o fotografie realizată din Hotelul Intercontinental, înainte de vizita la Casa Poporului: "Mă aflu în frumosul oraş Bucureşti. Am parte de câteva zile grozave aici".

Daren Cahill, fost colaborator al Soranei Cîrstea, este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din circuitul masculin, dar australianul nu a confirmat încă în circuitul feminin, scrie prosport.ro. El a antrenat-o pe Simona Halep, în paralel cu Victor Ioniţă, la turneele de la Indian Wells (câştigat), Miami (semifinală), Stuttgart (semifinală), Madrid (primul tur) şi Roma (semifinală), toate în 2015. 

Vezi și: De Ce i-a dezamăgit Simona Halep pe jurnaliștii americani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel