SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU s-au calificat în OPTIMI DE FINALĂ la BEIJING, în proba de DUBLU

SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. După victoria reușită la simplu în primul tur de la Beijing, Simona Halep a jucat în această dimineață și în competiția de dublu din capitala Chinei.

Citește și: Soluția lui Țiriac pentru problemele lui Halep: "Fata asta a căzut din cer"


SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. Cunoscută ca o jucătoare redutabilă de dublu, Raluca Olaru este partenera Simonei Halep în turneul de la Beijing. Cele două românce au debutat cu dreptul în competiția asiatică, unde s-au impus în două seturi în faţa perechii Oksana Kalaşnikova (Georgia)/Klara Koukalova (Cehia), scor 6-4, 7-6.

SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. În optimile de finală, Simona Halep şi Raluca Olaru vor evolua împotriva perechii învingătoare din duelul Muguruza/Suarez - McHale/Scheepers.

SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. Este al treilea turneu din 2014 în care Simona Halep participă și la dublu. Prima oară a jucat în ianuarie, la Sydney, tot alături de Olaru, după care a participat și la Australian Open în proba de perechi, alături de Alexandra Cadanțu. În precedentele două participări la dublu din 2014, constănțeanca a fost eliminată în primul tur.

Vezi și: Ce spune Simona Halep despre rezultatele slabe din ultima vreme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel