SIMONA HALEP, gest șocant: "Niciodată n-am păţit aşa ceva", spune Stacey Allaster, șefa WTA

Stacey Allaster, președintele WTA, a făcut o dezvăluire despre Simona Halep. Aceasta afirmă că Simona a șocat-o cu un gest pe care nimeni în istoria tenisului nu l-a mai făcut.

La finalul Turneului Campioanelor de la Singapore, Allaster a ținut să evidențieze un gest făcut de Simona Halep în urma cu un an, după turneul de la Sofia.

"A fost ceva urias s-o urmarim pe Simona Halep la Turneul Campioanelor, dar eu am sa va spun acum ceva care o sa va socheze. Anul trecut am fost la Sofia cu ea si am urmarit un meci pe care l-a disptuat. Cand am ajuns la hotel am primit un e-mail de la ea. Imi multumea ca am ramas s-o urmaresc la acel meci. Niciodata n-am patit asa ceva, ca un sportiv sa-mi multumeasca pentru ca am ramas s-o urmaresc. Aceasta femeie este incredibila atat pe teren cat si in afara terenului", a povestit Allaster.

Citește și: Simona Halep, lecția pe care nu a învățat-o de la marele Roger Federer: Când rațiunea calcă fair-play-ul în picioare

Stacey Allaster a mărturisit că după acest episod s-a atașat și mai mult de Simona Halep, potrivit ziare.com.

Pentru parcursul de la  Turneul Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a încasat un cec în valoare de 971.000 de dolari și a revenit pe locul 3 în clasamentul WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel