Simona Halep, înfrântă de Serena Williams, în presa internațională

Presa internațională a marcat înfrângerea tenismenei românce Simona Halep de către americanca Serena Williams în finala Turneului Campioanelor de la Singapore. 

"Dulce răzbunare"

"Răzbunare atât de dulce pentru Serena Williams...", a notat CNN, care menționează că "la patru zile după ce a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Simonei Halep, Serena Williams a răsturnat situaţia şi a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare - 6-3, 6-0". 

"A zdrobit-o"

AFP notează că "Serena Williams se răzbună pe Halep şi câştigă pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor". France Presse adaugă: "Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe românca Simona Halep în finală, luându-şi revanşa în faţa celei care i-a administrat miercuri cea mai severă înfrângere de după 1998". 

Wtatennis scrie că Williams a dominat-o pe Halep, la două zile după ce a suferit "o înfrângere devastatoare" în faţa româncei. 

Simona Halep, spulberată de Serena Williams. Primul mesaj al româncei

"Răzbunare spectaculoasă"

"La patru zile după ce a trăit una din cele mai severe înfrângeri din carieră, Serena Williams s-a răzbunat într-un mod spectaculos, zdrobind-o pe Simona Halep, 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor", scrie wtafinals.com. 

"Fulgerul nu a putut lovi de două ori"

"Fulgerul nu a putut lovi de două ori pentru Halep, care a învins-o pe Williams cu 6-0, 6-2 în urmă cu cinci zile, în grupe", notează Sports Illustrated.

"Revanșa lui Williams, șansă dată de Halep"

"Imediat după înfrângerea din grupă, Williams a spus că abia aşteaptă revanşa. Însă nu a realizat că va avea şansa atât de curând şi faptul că Williams a ajuns în finală i s-a datorat în parte lui Halep: jucătoarea de 23 de ani i-a asigurat singură locul lui Williams în semifinale câştigând un set vineri în faţa Anei Ivanovici", subliniază si.com.

Simona Halep a fost înfrântă în finala Turneului Campioanelor de locul întâi în WTA, Serena Williams. Simona Halep este pe locul 4 în WTA. Americanca a înfrânt-o pe româncă cu aproximativ același scor cu care a fost și ea înfrântă de Simona. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel