SIMONA HALEP s-a calificat în TURUL 2 de la ROLAND GARROS 2015, după 7-5, 6-4 cu EVGHENIA RODINA

Simona Halep, locul 3 WTA și a treia favorită, s-a calificat, duminică, în turul 2 de la Roland Garros 2015, după victoria în două seturi obținută în fața rusoaicei Evghenia Rodina (locul 91 WTA), scor 7-5, 6-4, la capătul a o oră și 14 minute de joc.

MECIUL SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI ESTE LIVE AICI


În turul 2 de la Roland Garros 2015, Simona Halep o va întâlni pe Mirjana Lucic-Baroni (Croația, locul 70 WTA), care a trecut în turul inaugural de Lauren Davis (SUA, locul 64 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-3.

-----------------------

Iată desfășurarea meciului:

SIMONA HALEP - EVGHENIA RODINA 7-5, 6-4

Setul 2:

- 6-4: Simona Halep a fost condusă cu 15-30 pe propriul serviciu, dar a revenit și a închis meciul cu un ace, după o oră și 14 minute de joc. Numărul 3 mondial s-a calificat astfel în turul 2 de la Roland Garros 2015.

- 5-4: Simona Halep își pedepsește adversara cu un break la 0. Rodina dă semne tot mai evidente de oboseară, iar sportiva noastră urmează să servească pentru meci.

- 4-4: Evghenia Rodina face re-break-ul și egalează în setul secund, după ce Simona Halep a avut o minge de 5-3.

- 4-3: Simona Halep reușește primul break al setului secund, urmând să servească pentru 5-3. Românca a trimis un retur fantastic cu dreapta, în lung de linie, pentru 30-15, după care a mai făcut un punct și a avut două șanse de break. Sportiva noastră a irosit prima minge de 4-3, dar a reușit să o concretizeze pe a doua, rupând echilibrul în actul secund.

- 3-3: Game ”furios” pentru Simona Halep, la capătul a o oră de joc. Românca a avut 40-0, Rodina a reușit o scurtă superbă direct din retur, pentru 40-15, dar sportiva noastră a închis punctul după un serviciu foarte bun.

- 2-3: Evghenia Rodina revine la conducerea setului 2, după cel mai lung și disputat game al meciului de până acum. Simona Halep a greșit, la 30-30, scurta care i-a intrat atât de bine în acest joc, Rodina a ajuns la minge și a încheiat punctul cu reverul. Românca a revenit de la 30-40 și a avut o minge de break, pe care a irosit-o însă. Într-un final, rusoaica și-a făcut serviciul după ce a mai irosit un avantaj.

- 2-2: Simona Halep își face fără prea mari probleme serviciul, la 15, și egalează din nou.

- 1-2: Evghenia Rodina a avut 0-40, după care a comis o dublă greșeală și a trimis o minge afară, permițându-i adversarei să se apropie la 30-40. Rusoaica a închis însă game-ul și a revenit în avantaj.

- 1-1: Simona Halep câștigă primul game alb al meciului și egalează în debutul setului 2.

- 0-1: Rusoaica începe bine setul secund, cum s-a întâmplat și în actul inaugural. Rodina a condus cu 15-40, Simona Halep a egalat, dar adversara româncei s-a impus la avantaj.

- ora 12:47 - Setul secund începe cu rusoaica la serviciu.

-----------------------

Setul 1:

- 7-5: După câteva ezitări, Simona Halep închide primul set în stil de mare campioană, la capătul a 36 de minute de joc. Românca a început game-ul cu o dreaptă câștigătoare, după care a venit o greșeală neforțată a adversarei. Românca a servit bine la 30-0, rusoiaca a returnat, iar sportiva noastră a trimis o scurtă câștigătoare. În final, Simona Halep a închis game-ul și setul cu o nouă scurtă perfectă.

- 6-5: Simona Halep face re-break, profitând de o minge trimisă puțin afară de Rodina la 30-30, urmată de o dublă greșeală a rusoaicei.

- 5-5: Evghenia Rodina face al doilea break al său și reușește ceea ce părea imposibil la 4-1 pentru româncă, să egaleze și să revină în set. Rusoaica profită în principal de erorile adversarei, dar are și momente în care izbutește lovituri foarte bune, ce-i aduc puncte. Locul 91 mondial va urma la serviciu.

- 5-4: Sportiva noastră a început bine pe serviciul advers, cu o scurtă excelentă în contre-pied, fără reacție din partea adversarei. Au urmat însă patru puncte consecutive ale rusoaicei, care s-a apropiat din nou la un singur game. Simona Halep va servi însă pentru set.

- 5-3: Simona Halep a fost condusă cu 0-15 pe propriul serviciu, dar a revenit în principal datorită reverului în cross, cu care a lovit direct câștigător, dar și-a procurat și alte mingi pentru a închide punctele.

- 4-3: Rusoaica își confirmă break-ul și se apropie la doar un game de sportiva noastră, care va urma la serviciu. Rodina a condus cu 40-0, Simona a făcut trei puncte consecutive și a egalat, dar numărul 91 mondial a închis game-ul la avantaj, după ce s-a apărat eroic la ultima minge.

- 4-2: Rodina profită de câteva ezitări ale Simonei Halep și face re-break la 15. Rusoaica a închis game-ul după două drepte foarte puternice, care au prins tușele.

- 4-1: Numărul 3 WTA reușește al doilea break al partidei și se desprinde în primul set. Românca a trimis o scurtă perfectă pentru 30-15, la care Evghenia Rodina a rămas țintuită pe fundul terenului.

- 3-1: Simona Halep începe să-și plimbe adversara pe linia de fund a terenului și lovește tot mai lung și mai puternic. Românca a fost condusă cu 15-30 pe propriul serviciu, dar a revenit și a confirmat break-ul.

- 2-1: Românca face primul break al meciului, la 15, profitând de două duble greșeli ale adversarei.

- 1-1: Simona Halep servește excelent și egalează, după un game la 15.

- 0-1: Evghenia Rodina își face serviciul, nu foarte ușor, la 30. La ultimul punct al game-ului, Simona Halep a încercat un rever în lung de linie, care a ieșit de puțin afară.

- ora 12:09 - A început meciul Simona Halep - Evghenia Rodina, din turul 1 de la Roland Garros. Rusoaica servește prima.

-----------------------

- ora 12:02 - Cele două jucătoare se încălzesc înainte de începerea meciului.

- ora 12:00 - Simona Halep, finalista de anul trecut, își face apariția pe arena Philippe Chatrier, urmată de adversara sa, Evghenia Rodina.

-----------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP - EVGHENIA RODINA LIVE TEXT. Simona Halep, locul 3 WTA și a treia favorită de la Roland Garros, va debuta duminică pe zgura franceză.

SIMONA HALEP - EVGHENIA RODINA LIVE TEXT. Românca va juca în turul 1 de la Paris cu Evghenia Rodina (locul 91 WTA). Primul meci al zilei de pe Arena Centrală de la Roland Garros va începe de la ora 12:00 și va fi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel