Pavel Abraham: M-a sunat "Bătrânul de la București". Este TERORIZAT

Pavel Abraham a dezvăluit că a fost sunat de "Bătrânul de la București" și conținutul discuției. Avocatul se teme să nu fie pusă în practică o metodă de poliție politică. 

"M-a sunat Bătrânul de la București și mi-a spus că va veni la mine. Mi-a relatat că patru mașini l-au urmărit, m-a  întrebat ce să facă și am spus să sune la poliție. Îmi spunea că îi este frică și că a fost sfătuit să meargă la un post de televiziune să spună că este terorizat. El spune că nu este implicat în aceste chestiuni, doar că i-au vehiculat unii numele", a spus avocatul Pavel Abraham, la "Sinteza Zilei". 

Mircea Diaconu: "Ești un monstru". Lucian Bolcaș: "Este o crimă"

Avocatul a spus că "Băsică" a subliniat că nu-i adevărat ce spune "Bătrânul de la București", ci "știe tot și minte". Pavel Abraham a precizat că va investiga dacă telefonul primit de la "Bătrânul de la București" este pentru a obține informații și probe în stilul poliției politice de pe vremea lui Ceaușescu. 

Legătura dintre Augustin Zegrean și Barajul Novaci. Ioan Ghișe: Sunt primii mafioți 

Pavel Abraham nu ezită să creadă și o altă ipoteză: "S-ar putea să aibă dreptate doamna Bianca Nae. Am avut două ipoteze...". Mihai Gâdea a completat: "Adică Băsescu Traian este "Bătrânul de la București". Asta era ipoteza Biancăi Nae". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel