Pavel Abraham, reacție după ce Izaura Anghel spune cine este "bătrânul"

Pavel Abraham, apărătorul familiei lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a comentat pentru Antena 3 noua declarație a Izaurei Anghel, potrivit căreia "bătrânul de la Bucureşti" ar fi Mircea Băsescu. 

Varianta prezentată de fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, diferă total de afirmaţiile făcute de fratele ei, Băsică, şi susţinute de avocatul familiei Anghel. 
 
Pavel Abraham spune însă că declaraţia Izaurei nu este diferită, dar că îi este teamă să dea mai multe detalii despre "bătrânul de la Bucureşti".
 
Izaura "nu dorește să mai facă nicio declarație în ceea ce îl privește pe acesta (n.r. - bătrânul de la București)", a spus Pavel Abraham. Avocatul susține că declarația fiicei lui Bercea Mondial ar putea reprezenta un pas înapoi făcut de aceasta.

"Poate fi și dl Mircea Băsescu dacă Izaura a spus. Eu nu-mi dau seama", a adăugat Pavel Abraham. 

Avocatul lui Bercea Mondial susține că "bătrânul de la București" este așa zisul "Costică nașul" și că ar fi vorbit mai multe detalii cu acesta.

Citește și Izaura Anghel: "Bătrânul de la Bucureşti" nu este Traian Băsescu

"L-am sunat pe acest om așa cum am spus, deci acesta este lanțul logic de derulare a faptelor. Iar Izaura n-avea ce să schimbe. Sunt chestiuni pe care omul mi le-a precizat și care n-aveau relevanță în ce mă privește. Dar s-a justificat și a și recunoscut că a avut o relație mai apropiată cu Mircea Băsescu, că mergea la Constanța de Sud și mi-a dat acest exemplu. De asemenea, mi-a spus că-l cunoaște pe dl președinte, că a lucrat cu dânsul ca marinar".

În urma unor declarații recente la Sinteza Zilei, avocatul Pavel Abraham a anunțat că vrea să-l propună ca martor pe "Costică nașul", însă acesta a precizat ulterior că s-a retras din cauza unor amenințări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel