Legătura dintre Augustin Zegrean și Barajul Novaci. Ioan Ghișe: Sunt primii mafioți

Cod Roșu de inundații. O viitură de cinci metri a lovit, marți, Novaciul. Un baraj a fost fisurat și apa a luat cu ea toată agoniseala de-o viață a oamenilor. În spatele barajului ar fi, însă, un control politic. 

Viceprimarul a arătat inundația de pe Gilort de la Novaci a pornit de la microcentrala de la Novaci, unde barajul a fost fisurat. 

În emisiunea "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", de la Antena 3, au fost prezentate descoperirile jurnaliștilor de la Jurnalul Național. Astfel,microhidrocentrala Novaci a fost preluată de la Hidroelectrica şi finalizată de OBRASCON TOTAL SRL. Potrivit unor surse confidențiale citate, OBRASCON este angajată în mai multe construcţii de microhidrocentrale. Administratorul firmei este inginerul Dragoş Stănescu și-l are acționar pe Ungureanu Cătălin Răzvan. Însă, în 2009, Dragoş Stănescu era asociat cu Zegrean Mircea Vasile, fratele judecătorului Augustin Zegrean, de la Curtea Constituţională. În 2009, Adriean Videanu i-a asigurat lui Mircea Zegrean  o funcție suspusă. 

Mircea Diaconu: "Ești un monstru". Lucian Bolcaș: "Este o crimă"

Ioan Ghișe a comentat, în emisiunea "Subiectiv", despre natura politică apropiată președintelui din spatele barajului Novaci: "Peştele de la cap se-mpute. Noi avem situaţia paradoxală în care familia celui care face pe preşedintele României sunt primii mafioţi din ţara asta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel