Mircea Băsescu, la DNA în cazul unui denunț făcut de Nati Meir împotriva lui Pavel Abraham

Mircea Băsescu a fost dus de urgență la DNA în urma unui denunț făcut de Nati Meir împotriva avocatului Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial.

Mircea Băsescu este audiat, miercuri, la DNA, după ce Nati Meir l-ar fi denunțat pe Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea Mondial.

Potrivit denunțului, Pavel Abraham i-ar fi promis lui Nati Meir că îl va scăpa de condamnare dacă va da declarații mincinoase împotriva lui Mircea Băsescu, dar și împotriva președintelui Traian Băsescu. 

Denunțul a fost făcut de Nati Meir printr-o scrisoare care a fost trimisă lui Mircea Băsescu, aceasta fiind depusă ulterior la dosarul cauzei de avocatul lui Mircea Băsescu. În aces sens, procurorii au dispus și audierea lui Mircea Băsescu.

Nelu Taşcă, avocatul lui Mircea Băsescu, a precizat că Pavel Abraham, actualul apărător al familiei lui  Bercea Mondial, a avut încheiat un contract de asistenţă juridică cu Nati Meir, în anul 2012.

Nati Meir este în penitenciar, după ce a fost condamnat în două dosare, unul de trafic de influenţă, în care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, şi celălalt în care a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu excutare, pentru că a înşelat 35 de persoane, cărora le-a promis că le trimite la muncă în Israel.

De asemenea, urmează ca și Nati Meir să fie adus la audieri pentru a susține denunțul, dar și avocatul Pavel Abraham. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel