Monica Gubernat cere revocarea Laurei Georgescu de la CNA

Monica Gubernat, membru CNA, a propus, joi, colegilor săi adoptarea unei decizii prin care să se solicite Parlamentului revocarea Laurei Georgescu din funcția de președinte al Consiliului Național al Audiovizualului.

UPDATE: Propunerea a fost votată. Aceasta va fi înaintată Parlamentului pentru a se lua o decizie în legătură cu revocarea Laurei Georgescu din calitatea de președinte al CNA, nu și din cea de membru.

Monica Gubernat a făcut propunerea la începutul ședinței de joi, solicitând și introducerea unui astfel de punct pe ordinea de zi a şedinţei CNA.

Monica Gubernat făcut această propunere din cauza „conflictul permanent" din interiorul CNA, care a ajuns în instanţă.

CITEȘTE ȘI: Laura Georgescu dă în judecată șase colegi și CNA

Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a dat în judecată șase colegi: Valentin Jucan, Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Florin Gabrea, Radu Călin Cristea şi Viorel-Vasile Buda, dar și instituția pe care o conduce.

Dosarul prin care Laura Georgescu i-a chemat în judecată pe şase dintre actualii săi colegi ( Valentin Jucan, Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Florin Gabrea, Radu Călin Cristea şi Viorel-Vasile Buda), dar și instituția pe care o conduce a fost înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti pe 9 martie, la Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel