Mircea Badea: În acest moment se impune să ieșim în stradă

Mircea Badea a afirmat, miercuri seară, că şi-ar dori să vadă ceva mai multă iniţiativă din partea preşedintelui Klaus Iohannis, în ceea ce privește cazul Marianei Rarinca. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a mai opinat că, ”în acest moment se impune să ieşim în stradă”, în semn de solidaritate cu Mariana Rarinca.

Citește și: Ultimă Oră! Iohannis i-a răspuns lui Tăriceanu: Ce spune despre demiterea lui Kovesi și Stanciu

„În legătură cu domnul Iohannis, am văzut că prezenţa românească la Roland Garros s-a mai diminuat, speram ca domnul Iohannis să aibă ceva mai mult timp pentru agenda românului de rând, nejucător de tenis. Poate s-a mai luat cu scrisul, poate lucrează la volumul "Pâş-pâş". Dacă tot domnul Iohannis găseşte să se intereseze de aşa-zisul nepotism din Parlament, de ce nu ar fi interesat de faptul că un cetăţean al României a fost băgat la închisoare şase luni?”, conform antena3.ro.

Mircea Badea a mai spus că, din punctul său de vedere, societatea civilă ar trebui să îşi facă din nou simţită prezenţa.

„Cred că în acest moment se impune să ieşim în stradă, noi cetăţenii care vrem să ne arătăm solidaritatea cu doamna Rarinca. Eu cred că o astfel de ieşire se impune, din solidaritate cu doamna Rarinca”, a conchis realizatorul de la Antena 3.

Vezi și: Mircea Badea îi adresează o întrebare publică lui Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel