Urmărește emisiunea live


Mircea Badea: M-am înșelat. E absolut îngrozitor

Realizatorul de televiziune și-a declarat aprecierea față de gestul președintelui Senatului. Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut lui Klaus Iohannis demiterea șefei ÎCCJ și a șefei DNA, după ce o femeie achitată a stat la închisoare nevinovată timp de șase luni, în urma plângerii de șantaj făcute de Livia Stanciu. 

"Eu sunt foarte bucuros despre faptul că domnul Tăriceanu pare singurul om zdravăn la cap din statul de drept. Astăzi, la CSM- este absolut oribil ce s-a întâmplat- doamna șefă a Înaltei Curți, Stanciu era preocupată de aşa-zisul nepotism din cabinetele parlamentarilor. Asta e temă de discuţie la CSM?", a spus Mircea Badea în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3. 

"Faptul că dl Tăriceanu, care este președintele Senatului, foarte bine că-l sesizează pe președintele Iohannis care și el l-a rândul lui era preocupat tot de așa-zisul nepotism de la cabinetele parlamentarilor", a adăugat realizatorul "În Gura Presei". Mircea Badea a mai spus că este "absolut îngrozitor. Credeam că odată ce a trecut epoca Băsescu redevenim un pic oameni. Nu, m-am înșelat. Cinismul continuă să fie adevărata Constituţie a României. Vreau să salut, cu subiect și predicat, acest demers absolut uman al Președintelui Senatului". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel