Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Președintele Klaus Iohannis a promulga legea prin care parlamentarii primesc pensii speciale. Senatorii și deputații vor primi între 1.500 şi 4.600 de lei în plus la pensie.

Administrația Prezidențială anunță că președintele Klaus Iohannis a semnat:

"Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 45 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor (anterior, Președintele României a trimis legea spre reexaminare Parlamentului în data de 23 octombrie a.c.);

Decret privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor (anterior, Președintele României a trimis legea spre reexaminare Parlamentului în data de 10 iulie a.c.)". 

Legea privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost adoptată la sfârşitul sesiunii trecute, dar Klaus Iohannis a întors legea în Parlament, pentru reexaminare, nemulţumit că senatorii şi deputaţii şi-au votat noi privilegii. Parlamentarii au adoptat, pe 15 decembrie, proiectul de lege privind pensiile speciale, în urma reexaminării cerute de Klaus Iohannis, cu 300 de voturi "pentru", două "împotrivă" și opt abțineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel