Ion Țiriac - Călin Popescu Tăriceanu, negocieri pentru afacerea anului

Ion Tiriac, Calin Popescu Tariceanu
Ion Tiriac, Calin Popescu Tariceanu

Fostul tenisman Ion Țiriac și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, sunt în negocieri pentru o afacere de milioane care este aproape de parafare. 

Grupul deținut de fostul tenisman Ion Țiriac poartă negocieri avansate pentru a închiria centrul Ford din zona Metro Băneasa, scrie Ziarul Financiar

Centrul Ford este deţinut de Automotive Trading Services (ATS), al cărui acţionar majoritar este, cu 85%, fostul premier şi actual preşedinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Discuțiile sunt atât despre vânzarea centrului autor, dar şi despre închirierea acestuia, în cazul în care preţul cerut de ATS este prea mare, iar Ion Ţiriac nu poate face o asemenea investiţie.

"Nu confirmăm momentan aceste informaţii. Dacă şi eventual la momentul la care situaţia va fi una certă, vom detalia şi comunica pe marginea subiectului", au spus reprezentanţii Ţiriac Holdings pentru Ziarul Financiar. 

Dacă tranzacția se va realiza, Călin Popescu Tăriceanu va ieși din piața auto locală, păstrând doar afacerea cu motociclete Harley-Davidson. Călin Popescu Tăriceanu a investit 11,5 milioane de euro în 2007 în centrul din zona Băneasa. Este unul dintre cele mai scumpe centre auto din Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel