Grasu XXL la Kiss FM: Am două luni de când n-am mai mâncat șaorma. M-a pus Laura la dietă. Visam că mâncam ditamai halca

Profitând de absența temporară a lui Sergiu, Grasu XXL i s-a alăturat vineri lui Andrei la matinalul Kiss FM. La sfârșitul celor trei ore de matinal, artiștii de la Okapi au intrat în studioul Kiss FM și au ținut un concert live pentru cei peste două milioane de ascultători.

Profitând de absența temporară a lui Sergiu, Grasu XXL i s-a alăturat vineri lui Andrei la matinalul Kiss FM. La sfârșitul celor trei ore de matinal, artiștii de la Okapi au intrat în studioul Kiss FM și au ținut un concert live pentru cei peste două milioane de ascultători. 

Invitatul le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că are 33 de ani și că se simte tânăr, în ciuda câtorva fire de păr alb și a făcut o echipă perfectă cu Andrei, cu care are în comun și accentul moldovenesc.

„Bucureștiul m-a făcut. Asta-i dovada că Bucureștiul m-a schimbat” a exclamat el după ce și-a dat seama că a spus 'pate' și nu 'pateu', așa cum obișnuia să spună în Bacăul natal.

Rapperul a povestit că îi place foarte mult șaorma, dar că a fost pus de prietena lui la cură de slăbire. „Cred că am vreo două luni de când n-am mai mâncat șaorma. M-a pus Laura la dietă și n-am voie să mai mănânc nimic. Sunt băiat cuminte, nu mai beau nimic. În prima săptămână visam chestii... cum îi explicam Laurei că nu era de fapt carne ce mâncam eu. 'Uite, iubito, că asta nu e carne', dar eu mâncam ditamai halca în vis și mă trezeam cu o foame! Mâncam niște migdale, niște chestii” a dezvăluit invitatul.

„Dacă se face partid cu șaorma, eu pe ăla îl votez” a mai adăugat el.

La invitația lui Andrei, Grasu XXL a cântat live hiturile 'Vino la mine' (N&D) și a făcut comentarii pe textul piesei fetelor de la Andre, 'Noapte de vis'.

Andrei a observat că Grasu XXL a dezactivat posibilitatea de a comenta la videoclipurile acestuia postate pe Youtube. Aflând că rapperului îi este frică să nu fie înjurat de fani, realizatorul Kiss FM a căutat pe Internet cele mai urâte comentarii la adresa artistului, pe care i le-a citit apoi în direct. „Dacă mai slăbește, cum îi zicem: Slabu XXL sau Grasu M?”, „Se îmbracă în negru ca să arate mai slab? Vezi că șaorma pe întuneric e tot șaorma”, „Nu încapi într-un Volkswagen Beetle decât tranșat” (cu referire la clipul Lala Song), „Ești atât de gras, că am avut împresia că a crescut păr pe o focă”, „Ăsta ține McDonald's-ul din România singur” și „Ce mutră de infractor bărbos ai!” au fost câteva dintre comentariile citite de Andrei, dar care însă nu l-au supărat pe invitat.

În ultima din cele trei ore ale matinalului, artiștii de la Okapi au concertat live în studioul Kiss FM și au anunțat că luni vor lansa mixtape-ul OkapiTati, ce conține 23 de piese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel