Geoană: Am pus o singură condiție în negocierile cu PNL

Senatorul Mircea Geoană, președinte al PSRO, spune că în discuțiile privind colaborarea cu PNL nu s-au negociat funcții, catalogând parteneriatul politic cu liberalii drept un "contract".

"Singura mea condiție a fost să nu ne mai apucăm să împărțim cine știe ce fotolii. Are cineva un foarte bun ministru pentru Finanțe, Externe, Fonduri Europene, are cineva una adevărat ministru al Transporturilor? Aceasta este solicitarea mea solemnă și pentru colegii liberali și pentru colegii mei de partid. Trebuie să înțelegem că nu mai merge cum mergea", a declarat Mircea Geoană, miercuri seară, la B1 Tv.

Geoană a descris colaborarea cu PNL drept un parteneriat precum cel din Germania, unde conservatorii (CDU) guvernează împreună cu social-democrații (SPD).

El a insistat că nu-și dorește să reconstruiască Uniunea Social Liberală. "Cu PNL nu fac un nou USL", a punctat fostul președinte al PSD.

Marți, Partidul Social Românesc (PSRo) a semnat un protocol și cu Partidul Național Democrat (PND), în vederea întăririi grupului și activității acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel