Game of Thrones: Record stabilit de ultimul episod al sezonului 6

Ultimul episod al sezonului 6 din 'Game of Thrones' (Urzeala tronurilor), difuzat de postul HBO a bătut duminică recordul de audiență pentru acest serial al cărui sfârșit se apropie, notează realizatorii săi citați de AFP.

Episodul zece al actualului sezon, plin de răsturnări de situație, a reunit 8,9 milioane de telespectatori în direct sau la redifuzare pe parcursul zilei de duminică, potrivit datelor publicate de site-ul Nielsen. Precedentul record al 'Game of Thrones' a fost stabilit de ultimul episod al sezonului 5, care a fost vizionat de 8,1 milioane de persoane.

De la lansarea pe micile ecrane în 2011, adaptarea sagăi literare a lui George R.R. Martin și-a îmbunătățit constant cifrele de audiență. Ultimul episod al primului sezon a atras 3 milioane de telespectatori. Al șaselea sezon a avut valoare de test având în vedere că nu s-a bazat direct pe volumele scriitorului, deși HBO și-a permis multe libertăți în raport cu romanul original.

Într-un interviu acordat site-ului Deadline creatorii serialului David Benioff și D.B. Weiss au subliniat că sfârșitul este aproape. "Mai putem vorbi de două sezoane în plus", a precizat Benioff. "Am vorbit inițial despre 70 sau 75 de ore în plus, ceea ce am reușit să facem", a spus el, potrivit Agerpres.

"Nu este vorba de un serial recurent, iar pentru fiecare sezon va trebui să găsim o continuare a povestirii", a avertizat el cu privire la subiectul acestui serial de fantezie medievală. "Cunoaștem deja sfârșitul povestirii și ne îndreptăm spre această direcție", a conchis Benioff.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel