Audiență record a serialului "Ziua în care mi s-a scris destinul''

Vineri, 23 decembrie, serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul” ajunge la final, telespectatorii putând afla deznodământul poveștii impresionante ce i-a ținut cu sufletul la gură seară de seară, la Kanal D!

Aseară, în intervalul 20:00 – 22:30, serialul a adunat în fața micilor ecrane aproape două milioane și jumătate de telespectatori din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

În intervalul orar mai sus menționat, Kanal D a fost lider de audiență pe toate cele trei segmente de public monitorizate, Național, Comercial și All Urban, fiind lider de piață detașat față de celelalte posturi concurente.
Astfel, Kanal D a înregistrat 11,1% rating și 22,3% cota de piață, pe targetul National, 10,2% rating și 20,8% cota de piață, pe targetul All Urban si 8,0% rating și 20,3% cota de piață, pe targetul Comercial.
O medie de aproape două milioane (1.996.000) de români urmăreau aseară serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul”, la Kanal D! În minutul de aur, atins spre finalul episodului, la 22:13, producția a strâns în fața micilor ecrane 2.414.000 de fani ai producției turcești.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel