EXCLUSIV  Elena Udrea, strategie de campanie. Confirmă informațiile DCNews

Elena Udrea confirmă în exclusivitate strategia de campanie dezvăluită de DCNews. În opinia ei, simpatizanții ''udristo-băsiști" nu au înțeles inițial faptul că cei doi candidați nu sunt în competiție directă. Astfel, voturile susținătorilor ar putea merge către Elena Udrea la Camera Deputaților și pentru Traian Băsescu la Senat. 

Susținătorii udristo-băsiști au perceput această ocazie de a vota, de unde de la început nu au înțeles foarte bine dacă pot vota și cu Traian Băsescu și cu Elena Udrea așa cum și-ar fi dorit. Ulterior au constatat că nu este nicio problemă să voteze cu Traian Băsescu la Senat și cu Elena Udrea la Camera Deputaților pentru că nu suntem în competiție așa cum înțeleseseră ei," a declarat Elena Udrea pentru DCNews. 

Elena Udrea este încrezătoare în șansa ei de a prinde un loc la Camera Deputaților. Ea mizează pe cei care i-au acordat voturile la alegerile prezidențiale.  

Din punctul meu de vedere, eu sunt candidat independent și strategia mea de campanie este să iau voturile celor care au votat Elena Udrea în 2014, la prezidențiale, cel puțin acele voturi. Au fost 60 000 de voturi, acum îmi trebuie aproximativ 25 000. Deci strategia mea este ca măcar acele voturi să le iau. Dacă mai există și alți bucureșteni care n-au votat atunci cu mine dar acum își doresc să voteze cu mine, candidat independent, m-aș bucura," a completat Elena Udrea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel