Elena Udrea, audiată de ÎCCJ în dosarul ANRP

Elena Udrea este audiată în această dimineață, la ÎCCJ, în dosarul ANRP. Candidata independentă la alegerile parlamentare din 11 decembrie a scris pe o rețea socială că este doar martor într-un dosar ANRP, deși ne-am obișnuit cu toții să o vedem în postura de inculpat.

La început de săptămână, îmi beau cafeaua la... ÎCCJ. Știu că e greu de crezut pentru cei care v-ați obișnuit să fiu inculpatul de serviciu, dar astăzi sunt doar martor într-un dosar ANRP.
Nu știu dacă declarația mea va face lumină, dar sigur eu voi spune tot ce cunosc despre acest subiect, așa cum am facut și în 2010, când l-am informat pe Președintele Traian Băsescu despre nereguli în activitatea unor persoane din conducerea instituției. Ce a urmat atunci, probabil vă amintiâi. Șefii SRI au dispus monitorizarea activității celor de acolo și după șase luni au venit cu răspunsul că ce am zis eu nu se confirmă!!!
Poate ar fi interesant că rapoartele SRI să fie aduse în instanță pentru lămurire. Deși mă îndoiesc că cineva are curaj să le ceară având în vedere că eu am cerut Note secrete relevante în Gala Bute și mi-a fost respinsă proba..., a scris Elena Udrea pe Facebook. 
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel