Elena Udrea aduce un personaj surpriză în fața instanței

Audiată în dosarul ANRP, Elena Udrea a adus un personaj surpriză în fața ÎCCJ. Aceasta le-a spus judecătorilor că a aflat despre numirea lui Sergiu Diacomatu în funcția de vicepreședinte al ANRP chiar de la Gigi Becali.

Elena Udrea le-a spus judecătorilor că a aflat despre numirea lui Sergiu Diacomatu în funcția de vicepreședinte al ANRP chiar de la Gigi Becali. Se pare că latifundiarul din Pipera i-ar fi spus Elenei Udrea că Sergiu Diacomatu era susținut de către PDL, chiar de Elena Udrea. Aceasta a avut o discuție cu fostul ei soț, Dorin Cocoș, l-a întrebat despre Sergiu Diacomatu și spunea că este susținut la ANRP de organizația PDL Ilfov. Udrea a cerut ulterior ca Diacomatu să plece din funcția de vicepreședinte al ANRP tocmai pentru a evita să se mai numească și să se folosească numele său în legătură cu Sergiu Diacomatu.

De asemenea, potrivit România TV, Udrea a spus în fața instanței că a aflat despre mai multe nereguli în ANRP, inclusiv de inegalități pe care le-a făcut șefa ANRP de atunci, Crinuța Dumitrean. Acest lucru i le-a spus și fostulului Președinte, Traian Băsescu, iar acesta ar fi chemat SRI pentru a face o monitorizare. Ulterior, aceste lucruri nu au fost confirmate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel