Șerban Huidu o desființează pe Alina Gorghiu. "V-au comunicat că aveți ceva la cap?"

Serban Huidu
Serban Huidu

Șerban Huidu o atacă crunt pe Alina Gorghiu pentru propunerea PNL cu privire la prevenția în sănătate, prin care, dacă descoperi cancerul într-un stadiu avansat, plătești jumătate din tratament. 

"Am trait sa o vad si pe asta! Niste nesimtiti care se joaca de ani de zile cu vietile si destinele noastre, au mai nascut o idee creata specifica lor. Adica mai pe romaneste: daca nu te duci la preventie sa ingrosi buzunarele cu spaga cheltuita acolo, iti platesti tratamentul ulterior! Ce nu stiu stimabilii politicieni este asta: Romania e tara europeana unde sistemul medical in pseodomajoritate lui este o infectie bazata pe spaga, legi proaste si conducere dupa ureche! Este locul unde la o boala mai drastica mori cu zile sau ti se intampla acelasi lucru daca ai uitat banii de spaga acasa! Aici avem politicieni care se trateaza de orice in strainatate sau care dau din gura ca jegurile de mai sus!", a scris Șerban Huidu, pe blogul său.

[citeste si]

El a adăugat: "Sa va spun o intamplare: mama a fost inginer chimist, cercetator principal grad 3 si avea salariul de 4 ori mai mic decat primul meu salariu din televiziune! Din banii aia ne-a crescut pe mine si pe fratele meu si din cauza muncii- inginer chimist- a dezvoltat un cancer de sange pe care si daca ar fi vrut sa il previna nu avea nici unde si nici timp! Ea a fost un caz aparte, am facut tot ce a tinut de mine sa ii prelungesc viata, chit ca trebuit pentru asta sa o tin ani de zile prin spitale straine. Asta pentru ca sitemul de sanatate de la noi o condamnase deja! Cate sute de mii de oameni sunt in situatia disperata descrisa in randurile cinice de mai sus? Doamna Gorghiu cand ati facut ultima preventie? Si v-au comunicat ca aveti ceva la cap? Nu? Gresit! O astfel de judecata si lipsa empatiei ar trebui sa va dea peste bot voua tuturor celor ce ne zambiti superior si ne "invatati sa traim!" Sa va fie rusine!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel