Alina Gorghiu acuză PSD că apelează la "invenții"

Copreședinta PNL Alina Gorghiu acuză PSD că apelează la invenții pentru a amâna legea pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin. 

"Sunt tot felul de invenţii şi inovaţii ale PSD, care încearcă să amâne dezbaterea unei legi. Până una alta, de esenţa democraţiei ţine şi dezbaterea unei legi', a declarat Gorghiu la Parlament, cu privire la retrimiterea la comisii a proiectului de lege pentru revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor. Ea a subliniat că îşi doreşte un exerciţiu de echilibru din partea PSD. 'Nu un aviz consultativ al comisiei poate să ţină în loc sau nu o iniţiativă legislativă. Important este să vedem dacă PSD are disponibilitatea să discute pentru că aţi văzut discursul este întotdeauna înduioşător, dar atunci când este vorba despre vot, în concret nu se întâmplă nimic. (...) Eu aştept să văd un exerciţiu de echilibru din partea PSD şi aştept să văd că va fi discutat acest proiect astăzi în Senat", a spus Alina Gorghiu.

Conducerea Senatului a decis luni să retrimită la comisiile de specialitate proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel