Emil Hurezeanu: Victor Ponta e jovial

Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat răspunsul oferit de Victor Ponta jurnaliștilor cu privire la votul senatorilor PSD împotriva arestării lui Şova.

„Domnul Ponta e jovial. Jovialitatea are uneori forme simpatice, de foarte multe ori când ține locul partiturii competente și aplicate nu mai e jovialitate e superficialitate, e cinism și aici lucrurile mi se par destul de limpezi. Mă mir că domnul Ponta, care este un om cu experiență politică și pentru că e prim-ministru și pentru că a fost de multe ori ministru interimar, și pentru că a fost șeful TSD-ului și așa mai departe, nu înțelege că dincolo de ping-pong-ul ăsta mai mult sau mai puțin nostim pe care-l are cu presa sau cu adversarii politici riscă foarte mult încurajând o anumită atitudine de frondă pe teme de solidaritate parlamentară, scandaloasă nedatorată.

Insistă și transformă un fel de joc de putere într-un risc major pentru domnia sa, pentru partidul său. Politicienii trebuie să știe ceva: există puterile respective în stat, există egalitate deplină în fața legii și parlamentarii nu se pot bucura sub nicio formă de un statut special. Dincolo de declarațiile lor politice”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu.

Citește și: Ioana Petrescu, numită de Victor Ponta consilier de stat în cancelaria prim-ministrului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel