Dragnea îl contrazice pe Blaga: PNL va pierde din fiefuri

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, îl contrazice pe copreşedintele PNL, Vasile Blaga şi spune că liberalii nu vor câştiga alegerile locale în localităţile, judeţele în care românii au votat până acum cu social-democraţii, în zona Olteniei sau a Moldovei.

'Nu o să câştige fiefuri electorale şi mie nici nu îmi place să folosesc această expresie, pentru că nu sunt fiefuri. Sunt organizaţii bune, care au candidaţi buni, responsabili, harnici şi care primesc încrederea cetăţenilor şi câştigă alegerile şi fac lucrurile pe care le-au promis. Cred că ar trebui să fie preocupaţi de aşa-zisele fiefuri ale lor, dintre care s-ar putea să piardă, dar o să vedem, că până la urmă, cetăţenii decid. Pe noi ne preocupă să discutăm direct cu oamenii', a declarat Dragnea, miercuri, într-o conferinţă de presă la Sibiu.

Liderul PSD a fost prezent la lansarea candidaţilor sibieni. Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat recent, într-un interviu acordat AGERPRES, că PNL va câştiga alegerile locale din iunie pentru că are candidaţi foarte buni în toată ţara.

[citeste si]

'Sunt două condiţii, cred eu, pentru a-ţi atinge obiectivele în alegerile locale: pe de-o parte, să ai candidaţi foarte buni, iar, pe de altă parte, cei pe care îi ai în funcţie să fi demonstrat că şi-au făcut datoria. Şi aici realitatea este în favoarea PNL. (...) Au fost în aceşti 26 de ani zone din ţară pe care PSD le considera, şi era şi demonstrat la vot, ca bazine de vot necondiţionate pentru ei, mă refer la Moldova, la Oltenia. Lucrurile nu mai stau aşa, pentru că PSD nu a făcut nimic pentru oamenii respectivi. Ori eu pot să spun că vom câştiga cel puţin jumătate din capitalele judeţelor din Moldova. Iată un pronostic pe care totuşi îl dau. Nici în Oltenia lucrurile nu mai sunt aşa cum crede PSD, în favoarea lui', a spus Vasile Blaga.

Liviu Dragnea spune că este mulţumit că această campanie a fost liniştită până acum. Întrebat de presă cum i se pare campania, Dragnea a spus: 'Destul de liniştită. Şi e bine că este aşa. Cum mai puţin scandal. Cu mai puţine sau deloc obiecte promoţionale şi este mai mult loc şi timp pentru a discuta cu oamenii şi să le explici de vrei să faci. Este un stil de campanie şi o legislaţie care pe noi ne avantajează pentru că asta am făcut tot timpul, am vorbit cu oamenii. (...) Cred că această legislaţie trebuie să fie păstrată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel