EXCLUSIV  Diversiune despre femeia mușcată de câini. Senator: "Este o MAFIE care profită"

Coincidență stranie cu o informație care a fost aruncată joi, 3 noiembrie, în presă.

În mass-media a apărut inițial o știre conform căreia vineri o femeie a fost omorâtă de mai mulți câini fără stăpân în fața unui cimitir dintr-o comună din Teleorman după ce a fost să aprindă o lumânare la mormântul fiului ei. În realitate, victima nu a murit, ci doar a fost atacată de o haită de câini care aveau stăpân, iar incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe o uliță, nu la cimitir. Femeia se află acum într-un spital din București.

Senatorul Marius Marinescu a explicat pentru DC News că avem de-a face cu o manipulare. De ce? Pentru că miercuri plenul Senatului a aprobat amendamentul voluntarilor MDPA (Mișcarea Dreptate pentru Animale) de mărire a pedepselor pentru oamenii care chinuie și omoară animale. Amendamentul la legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor a fost aprobat în forma inițială, fără alte amendamente de modificare. În consecință, pedeapsa pentru cei ce omoară și chinuie animale este de 2-7 ani.

[citeste si]

"Vorbim de o coincidență. Ieri a fost adoptată o inițiativă legislativă în Senatul României prin care se măresc sancțiunile pentru cruzimi față de animale. Acest eveniment nefericit s-a întâmplat cu o săptămână în urmă și abia astăzi, după ce a trecut de Senat această inițiativă, a apărut respectiva știre alarmistă. Nu cumva este o diversiune scoasă și o replică la parcursul pe care îl are noua inițiativă legislativă din Parlament din partea celor care au interes să nu crească sancțiunile penale, din partea celor care nu iubesc animalele? Este o mafie care profită de pe urma eutanasierii câinilor. Evident că sunt interese financiare la mijloc", a spus senatorul Marius Marinescu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel