Dinamo va avea un stadion nou! Anunțul făcut de ministrul Sportului

Elisabeta Lipă, noul ministru al Tineretului și Sportului, și fost președinte al CS Dinamo, a vorbit despre noul stadion al lui Dinamo, aflat în faza studiului de prefezabilitate. Arena din Ștefan cel Mare este cuprinsă, alături de stadioanele Ghencea, Giulești și "Arcul de Triumf", într-un plan de reabilitare în vederea găzduirii la București a unor meciuri din cadrul Campionatului European 2020.

"Eu acum două luni de zile am depus toată documentația CS Dinamo, care conține și studiul de fezabilitate, la Compania Națională de Investiții, pentru reabilitarea și modernizarea stadionului. Nu se rezolvă bătând din palme, dar cu siguranță e un început, trebuie să meargă până la capăt.

Stadionul este prins în programul Euro 2020 și asta se va face. Până în 2020 mai e timp. Este de durată, dar nu imposibil de realizat. Parcul Dinamo merită un stadion nou, frumos, să ne bucurăm la meciurile care se joacă acolo. Arena va avea 30.000 de locuri. Pista va fi mutată pe stadionul Piți Varga. Are o sală de atletism indoor la subsol, cu parcare sub tribune", a declarat Elisabeta Lipă, marți, la Europa FM, conform digisport.ro.

[citeste si]

Săptămâna trecută, la Compania Națională de Investiții a ajuns și documentația necesară modernizării arenei Rapidului. Arena din Giulești va avea 18.000 de locuri, integral acoperite, o sală multifuncțională, dar și alte săli de haltere, lupte, box și karate. Nicio sală din cadrul complexului giuleștean nu va fi demolată, doar că cele două săli de la tribuna oficială vor fi mutate în noua peluză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel