Decizia instanței pentru Dragoș Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, rămâne sub control judiciar pe cauţiune în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă. 

Decizia este definitivă. 

Curtea de Apel București a admis contestaţia formulată de DNA împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti care, marţi, a respins cererea procurorilor de menţinere a măsurii preventive a controlului judiciar pe cauţiune dispusă prin ordonanţa din data de 17.06.2015 a aceluiaşi parchet faţă de inculpatul Dragoş Băsescu, revocând măsura preventivă.

”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar pe cauţiune impus inculpatului Băsescu Dragoş prin ordonanţa din data de 17.06.2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune impus inculpatului Băsescu Dragoş prin ordonanţa din data de 17.06.2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie până la următoarea verificare. În temeiul art. 242 C.p.p. respinge, ca nefondată, cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul Băsescu Dragoş”, se arată în decizia CAB.

Dragoş Băsescu a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel