CRINUȚA DUMITREAN, cu cătușele la mâini. Ce spune Ciutacu

Crinuța Dumitrean a fost reținută de procurorii DNA în dosarul retrocedărilor în care a fost arestată fosta șefă DIICOT, Alina Bica. Imaginile cu fosta șefă ANRP - care a fost scoasă cu cătușele la mâini din sediul DNA - au fost prezentate la România TV.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Drama unui jurnalist. "Ziariștii au încercat să mă distrugă"

Victor Ciutacu, la "Ediția de seară", emisiunea pe care o moderează la România TV, a comentat alături de invitații săi această procedură de scoatere de la DNA cu cătușe la mâni.

"Crinuța Dumitrean a fost băgată cu destulă forță într-o mașină. A ieșit de la DNA într-o situație profund neplăcută. Înțeleg că are cătușele la mâini și urmează traseul doamnei Alina Bica de zilele trecute. Mi se pare înjositoare procedura cu cătușele la mâini. Cui folosește - în afară de satisfacerea setei de sânge a privitorului - că doamna Dumitrean este scoasă de la DNA cu cătușe la mâini? La fel și doamna Bica. (...) Eu discut despre tratamentul umilitor la care este supus un om care dacă a făcut ceva... va plăti", a spus Victor Ciutacu la România TV.

"Imaginea acestei femei este șifonată pentru totdeauna. (...) Unde fugea dacă nu îi puneau cătușele?!" Nu este în regulă", a adăugat și Marius Pieleanu.

"Este o ipostază folosită pentru a speria. Am primit acum un SMS de la un avocat care îmi spune așa: Legea 23/1969, neabrogată, interzice purtarea cătușelor la femei", a zis și Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel