Connect-R, viitoarea soție nepregătită pentru nuntă

În ziua nunții, orice mireasă vrea să fie perfectă, fie că este vorba de make-up, coafură sau înălțimea tocului de la pantof. Însă, timpul nu lucrează în favoarea tuturor mireselor, una dintre ele fiind Misha, viitorea soție a lui Connect-R.

Duminică, îndrăgitul cuplu Connect-R și Misha vor oficializa căsătoria religioasă la o biserică din București, după ce, anul trecut, artiștii și-au spus ”DA” în fața Oficiului Stării Civile.

Misha a născut în ianuarie anul acesta o fetiță, iar, conform paparazzilor, nu a reușit să scape de toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii, în ciuda tuturor eforturilor depuse în acest sens: cură de slăbire, ore de sport intens și masaje. Gurile rele spun că artista nu va arăta tocmai bine în ziua nunții când va îmbrăca rochia de sirenă.

Citește și: Olivia, fiica milionarului Ioan Micula, nuntă de vis. Ce rochie a purtat mireasa 


La Gala Media Music Award, de la Sibiu, Connect-R s-a destăinuit unui prieten că viitoarea lui soție s-a străduit să slăbească, însă nu a reușit să dea jos numărul de kilogramele pe care și l-a propus, ea arătându-se foarte complexată de această situație neplăcută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel