Codrin Ștefănescu, 1 Aprilie. Farsele din viața lui Codrin Ștefănescu

Ziua Păcălelilor, 1 Aprilie, îi aduce aminte lui Codrin Ștefănescu de două farse: una care i-a fost făcută și alta pe care a făcut-o prietenilor săi.

VEZI ȘI: Răzvan Zamfir, farse memorabile de 1 Aprilie. "Am primit un mail. Părea credibil" - exclusiv

Codrin Ștefănescu a povestit pentru DC News, despre cele două mari păcăleli din viața sa.

În anii studenției, Codrin Ștefănescu a avut parte de o farsă memorabilă. Secretarul general adjunct al PSD avea pe atunci o iubită studentă la Facultatea de Medicină. Invitat într-o duminică să ia masa cu părinții fetei, într-o comună de lângă București, Codrin Ștefănescu avea să afle că își pune pirostriile. Tatăl iubitei sale, știind că este 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, i-a zis: "Gata, nu mai ieși de aici! Vine preotul și te căsătorești cu fiica mea". Codrin Ștefănescu, văzând că se află într-o situație fără ieșire, nu știa ce să mai facă. După un sfert de oră de tortură cu însurătoarea, i s-a spus că totul a fost o farsă. A ieșit pe prispă cu fata care i-a zis: "De ce te-ai supărat atât de tare? Doar știai cum este tata". Codrin Ștefănescu nu a mai stat la discuții și a rupt-o la fugă. A sărit gardul, era să-l muște un câine, a oprit un camion și așa într-un final a scăpat cu viață și neînsurat.

Ulterior, și Codrin Ștefănescu le-a făcut prietenilor săi o farsă aproximativ pe același model. În urmă cu câțiva ani, și-a anunțat câțiva apropiați că se logodește și i-a chemat la o mică petrecere. A avut surpriza să vadă că au venit mai mulți oameni decât se aștepta. Când Codrin Ștefănescu le-a spus că totul a fost doar o farsă de 1 Aprilie și nu se logodește, o parte dintre prietenii lui s-au supărat și i-au spus că îl credeau om serios. 

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, păcăleală la România TV. Jurnalistul, 'în acte' la televiziune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel