Victor Ponta, DNA. Codrin Ștefănescu: Minciunile lui Traian Băsescu, reluate într-o formă extremă

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, este de părere că asistăm la o acțiune de forță în care minciunile lui Traian Băsescu, infirmate public de instituțiile de anchetă, sunt reluate într-o formă extremă în ziua în care PNL depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului. 

"Astăzi, asistăm la o acțiune de forță absolut inacceptabilă într-un stat european. Nu este deloc normal ca minciunile proferate cu ani în urmă de Băsescu, Blejnar et comp. și infirmate public de instituțile de anchetă (DNA și ANI au prezentat mass-media informațile conform cărora Victor Ponta nu este anchetat în cazul Complexurilor Rovinari și Turceni) să fie reluate într-o formă abruptă și extremă când interesele unui grup politic o cer", a declarat Codrin Ștefănescu, potrivit unui comunicat de presă, despre urmărirea penală a premierului Victor Ponta de către procurorii DNA. 

Secretarul general al PSD a adăugat: "Nu mai este bizar sau straniu motivul pentru care acest caz apare chiar în ziua în care PNL depune moțiunea de cenzură. Interesul este cunoscut de toți: încercarea de a schimba Guvernul fără votul Parlamentului României. Nu DNA face și desface guverne. Prin urmare, Victor Ponta nu are niciun motiv pentru a-și depune demisia, ci are pur și simplu obligația să-și continue mandatul dat de cetățeni în 2012". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel