Codrin Ștefănescu către Ludovic Orban: Puteți să jurați cu mâna pe sigla PNL?

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, i-a adresat o întrebare deputatului PNL Ludovic Orban, care a vorbit în termeni vagi despre înregistrarea cu vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu. 

"Dl Orban, puteți să jurați cu mâna pe sigla PNL-ului că nu știați nimic de discuția de Bistrița și de înregistrările pe care le-au făcut niște oameni care vă susțin acolo, vizavi de declarațiile dl Atanasiu, la care a participat și doamna Gorghiu?" este întrebarea care i-a fost adresată de Codrin Ștefănescu lui Ludovic Orban. 

Liberalul a ales să vorbească la Antena 3 în termeni generali despre scandalul din propriul partid: "Niciodată n-am gândit așa (n.r. că pentru PNL n-a fost bună fuziunea cu PDL) și nici dl Atanasiu nu gândește așa, dl Atanasiu a spus public, de când exista USL, că soluția, din punctul lui de vedere pentru viitorul PNL, pentru echilibrarea scenei politice este fuziunea dintre PNL și PDL. Dl Atanasiu a avut în toată această perioadă intervenții publice. N-am auzit nicio solicitare de sancționare a dl Atanasiu. După părerea mea, nu există niciun scandal în PNL. Au fuzionat două partide cu structuri teritoriale în aproape toate localitățile din țară. PNL și PDL s-au aflat timp de șapte ani pe poziții diferite și procesul de armonizare este unul care va mai dura. (...) În momentul în care s-a luat decizia de fuziune, cele două partide care au fuzionat și-au asumat și bunele și relele". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel