Ciutacu îi răspunde lui Antonescu, care a acuzat teroarea mediatică

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a atacat dur televiziunile, susținând că premierul Victor Ponta îl supune la teroare mediatică. 

Jurnalistul Victor Ciutacu, realizator la România Tv, i-a răspuns lui Crin Atnoenscu, pe pagina sa de Facebook. 

"Crin a descoperit, după o amplă investigație realizată pe cont propriu, că la Antena 3 fac politica editorială consilierii lui Ponta, iar la România TV direct Ghiță și cu securiștii. Și spune apăsat că orice om normal s-ar îndoi la presiunile de neimaginat pe care le facem. Dincolo de faptul că Băsescu nu s-a îndoit de-atâta amar de vreme și nu pare să se împiedice în propriile șireturi, consilierii de azi ai lui Ponta, ăia la care face referire Crin fără să-i nominalizeze, sunt fix consilierii lui de pe vremea când Antena 3 îl susținea cât se poate de transparent", a scris jurnalistul.

VEZI și: Crin Antonescu, crunt cu Traian Băsescu și Victor Ponta

Victor Ciutacu a adăugat: "Atunci cine și în ce scop făcea politica editorială a postului? Iar securiștii și cu Ghiță cred că dormeau de rupeau cînd a veni la mine, de două ori în trei săptămâni, și l-a călcat în picioare pe Ponta fără să-i bage cineva pumnul în gură ori să-i tragă scaunul de sub cur în timp ce-l înjura cu aplicație și talent pe fostul "prieten", azi devenit "dement". Bă, eu m-am săturat de fițele și umorile tuturor - subliniez, TUTUROR! - politicienilor cărora nu le convine că-i strâmbă oglinda televizorului în care se văd ei! Dacă-i strâng chiloții și sunt opăriți, să se dea cu pudră și să se caute. Restu-i impotență politică, justificare penibilă în fața celor care le-au acordat prin vot încrederea și le-au finanțat visurile de mărire". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel