Urmărește emisiunea live


Crin Antonescu, crunt cu Traian Băsescu și Victor Ponta

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Liberalul Crin Antonescu a ținut, luni, o scurtă declarație de presă pentru a-i răspunde premierului Victor Ponta și a marca sfârșitul carierei politice a președintelui Traian Băsescu. 

"Eu înțeleg foarte bine că oameni ca Victor Ponta nu pot concepe că există cariere politice libere, că există oameni politici care intră în politică, rămân în politică și ies din politică în deplină libertate, în conformitate cu conștiința lor, fără să fie influențați, constrânși, manipulați de structuri, de persoane, de alte lucruri. Intervenția de ieri a prim-ministrului este una propagandistică, absolut nepotrivită pentru un prim-ministru care are altă treabă și bazată pe o serie de minciuni. Cei trei oameni pe care i-a numit - senatorul Roșca Stănescu, analiștii Cozmin Gușă și Rareș Bogdan- nu au fost niciodată și sub nicio formă și nu sunt consilierii mei, nu am avut decât relațiile uzuale și limitate dintre un om politic și niște jurnaliști. (...) Nu există nicio speranță nici pentru domnul Ponta, nici pentru asociații săi, politici și mediatici, ca eu să mă las intimidat de teroarea mediatică pe care domnul Ponta personal o coordonează și, probabil, o va coordona în continuare. Constat, după 48 de ore că și în situația în care eu am anunțat că nu mai candidez continui să fiu centrul spaimelor și atacurilor domnului Ponta și a celor din jurul său. Această teroare mediatică, și nu exagerez cuvintele, nu mă intimidează", a declarat Crin Antonescu.

VEZI și: VICTOR PONTA denunță o conspirație a unor structuri care-l vor pe Klaus Iohannis președinte. "CRIN ANTONESCU, manipulat de oameni ȘANTAJAȚI

Liberalul Crin Antonescu a adăugat: "Vreau să spun limpede pentru toată lumea: decizia mea nu are nicio legătură cu Traian Băsescu. Sunt surprins că nimeni nu observă un eveniment politic important și anume că, în urma alegerilor europarlamentare și în urma demarării unui parteneriat PNL-PDL, cariera politică a lui Traian Băsescu s-a încheiat. Nu mă așteptam nici eu să se încheie cariera politică a domniei sale înainte de a-și încheia mandatul. Aceasta este realitatea. Traian Băsescu nu mai este decât liderul unui partid de 6%, partid care nu e chemat și nu e primit deocamdată de nimeni la nicio negociere. Asociere PNL-PDL s-a făcut nu doar în afara oricărei inspirații, dar cu excluderea explicită a acestuia și a oamenilor săi apropiați din punct de vedere politic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel