Ciutacu: Sper ca omul politic pe care l-am susţinut s-o fi luat-o razna

Victor Ciutacu, Crin Antonescu
Victor Ciutacu, Crin Antonescu

Jurnalistul Victor Ciutacu a făcut o analiză, pe blogul său, a gestului făcut de Crin Antonescu, prin renunțarea la șefia PNL și la cursa pentru Președinție. 

Victor Ciutacu scrie, pe blogul său, că în cazul în care dorea să candideze la Președinție, liberalul Crin Antonescu a luat o decizie bună să părăsească USL, pentru că PSD ar fi găsit un motiv să nu-l susțină. Jurnalistul subliniază că șansa reală a lui Crin Antonescu era să aibă un discurs de opozant ferm în turul doi, la prezidențiale, care i-ar fi determinat și pe băsiști să voteze răul mai mic. 

VEZI și: Ciutacu anunță: Se va negocia la sânge

Victor Ciutacu a comentat decizia lui Crin Antonescu de a se declara învins- "Privită azi, după retragerea din tot şi împingerea liberalilor cu forţa către PPE, promisiunea lui nebunească de a demisiona la sub 20% în europarlamentare capătă valenţele premeditării. Nu există justificare raţională ca, a doua zi după ce apare declaraţia lui Băsescu potrivit căreia tu oricum nu vei mai candida, să te declari învins de sistem, să-ţi iei jucăriile şi să pleci înainte de a ajunge în fruntea lui". 

VEZI și: Întrebarea lui Crin Antonescu pentru Victor Ciutacu 

Jurnalistul Victor Ciutacu a conchis: "Sir Graham Watson l-a acuzat că a trădat liberalismul din nebunie sau pentru că ar fi luat mită, cei care-l aşteptau la colţ vorbesc despre şantaj. Dat fiind că nu halesc varianta gestului eroic şi pragmatic al autodetonării publice pentru victoria Dreptei în faţa Stângii, sper din tot sufletul ca omul politic pe care l-am susţinut din convingerea că merită şi în care chiar am crezut s-o fi luat-o razna". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel