EXCLUSIV  Chris Noth, uimit când a ajuns în România după problemele cu Tarom-VIDEO

Să fii Chris Noth, cunoscut pentru rolurile Mr. Big din 'Sex and the City', să îți planifici să vezi un spectacol la Teatrul Metropolis, la București, și să întârzii ore bune din cauza Tarom, asta înseamnă să vrei neapărat pe pământ românesc.

Tarom a anulat unele curse internaționale, iar Chris Noth a fost nevoit să aștepte ore în șir pe aeroportul din Budapesta.

(w670)

Din respect pentru actorii români care îl așteptau și pentru regizorul Mick Davis, Noth a hotărât să nu renunțe la deplasare. Pentru că nu puteau întârzia spectacolul, actorii români au hotărât să joace piesa de două ori, odată la ora programată și, imediat după, pentru prieteni și pentru invitatul special, Chris Noth.

VEZI ȘI: Radu Tudor: Situația a devenit CATASTROFALĂ la TAROM. Evoluția este periculoasă

(w670)

Așa că, în jurul orei 21.40, așteptat încă de la ora 19:00, și-a făcut apariția Chris Noth în ropote de aplauze. După o scurtă conferință de presă unde a fost întrebat despre 'Sex and the City', Chris Noth a spus că speră să depășească rolul care l-a făcut celebru pentru a putea discuta și despre altceva.

"Este obositor să fiu identificat cu Mr. Big, dar m-am obişnuit. Într-o zi voi face un rol care îl va eclipsa pe acesta', a spus artistul. 

Paganini, o minune cu 29 de actori

Mick Davis, regizorul filmului "Modigliani", a revenit în România după zece ani, s-a îndrăgostit de o actriţă şi s-a stabilit în Bucureşti. Cineastul scoţian a fost sfătuit să facă un spectacol după viaţa violonistului Paganini, iar George Ivaşcu i-a propus să-l monteze la Teatrul Metropolis și bine a făcut. Acum, iată că și până Chris Noth ne vizitează pentru 'Paganini'.

"Eu şi Mick Davis suntem prieteni de mult timp. Lucrăm la câteva proiecte împreună şi mi-a spus de această piesă. Nu am avut posibilitatea să vin să îl văd din SUA. În aprilie am început filmările la 'Tyrant', la Budapesta, deci la vecinii voştri", a spus Chris Noth.

(w670)

O poveste care nu a fost niciodată spusă pe scena unui teatru: 29 de actori, decor impresionant și 25 de lei prețul biletului

O poveste despre viaţa lui Paganini nu a mai fost pusă niciodată pe o scenă de teatru. E un subiect remarcabil, cu mult dramatism. 

Paganini a fost şi a rămas cel mai mare violonist din lume. A interpretat lucrări de mare dificultate, pe care nimeni nu le poate interpreta nici măcar acum. În momentul în care urca pe scenă, femeile erau foarte entuziasmate. A avut o relație cu Elisa Bonaparte, sora lui Napoleon Bonaparte, dar marea iubire a vieții lui a fost fiica unui simplu croitor.

Chris Noth, impresionat de actorii români

La finalul spectacolului care s-a terminat în jurul orei 00:30, marele Chris Noth s-a declarat impresionat de actorii români. Și uite cum episodul rușinos cu Tarom a fost șters de talentul românesc de pe scena Teatrului Metropolis.

(w670)

"Când actorii principali jucau... toți ceilalți actori din spate erau vii, erau prezenți. Sunt impresionat de talentul actorilor români", a zis Chris Noth pe scena Teatrului Metropolis.

Chris Noth a devenit cunoscut publicului român pentru rolurile sale Mr. Big din seria "Sex and the City", Mike Logan din "Lege si ordine" și soțul Juliannaei Margulies în "The Good Wife".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel