Ce a câștigat Liviu Dragnea după excluderea unui membru PSD

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, l-a exclus, joi seară, pe Daniel Predoiu, membru al Organizației PSD Olt, pentru mesajele antisemite și xenofobe postate pe Facebook. 

Aurel Vainer, deputat și președinte al Federației Comunităților Evreiești din România, a ținut să transmită un mesaj public de mulțumire și apreciere a lui Liviu Dragnea. Președintele interimar al PSD a câștigat o bilă albă din partea comunității evreiești prin decizia luată. 

"Președintele Partidului a dispus imediat măsuri riguroase, de excludere a acestui membru, pentru atitudinile pro-hitleriste, pro-naziste și antisemite. Ulterior, domnul Liviu Dragnea a declarat public că "PSD nu este un partid antisemit și în partidul nostru nu pot fi membri cu convingere antisemită." Doresc să îi multumesc dlui. președinte Dragnea pentru poziția sa deosebit de corectă și normală", a transmis Aurel Vainer. 

Deputatul a adăugat: "În numele Federației Comunităților Evreiești din România, dar și în calitatea mea de deputat în Parlamentul României, dau o înaltă apreciere acestui mod de acțiune, acestor decizii foarte rapide și clare, deosebit de binevenite în contextul în care extremismul câștigă teren în Europa. O Romanie democrată, membră a UE și NATO, nu poate accepta astfel de comportamente, dăunătoare în primul rând poporului român și bunului mers al țării noastre". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel