Boureanu Vaida, la Antena 1: Acuzații extrem de grave. S-ar putea să urmeze un taifun

Mirela Boureanu Vaida a făcut un anunț șocant despre unul dintre concurenții "Miresă pentru fiul meu".

Joi, cea de-a doua parte a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a debutat cu un moment deosebit, căci Mirela Boureanu Vaida nu a fost prezentă în platou. Aflată în regie, aceasta a făcut un apel la telespectatori privind fapta unui concurent.

"Sunt aici pentru că am de făcut un anunţ extrem de important. Am spus încă de ieri că ne vom întâlni şi cu publicul. Radu urmează să revină pentru a ne spune care este răspunsul lui la propunerea pe care i-am făcut-o ieri, însă evenimente de ultimă oră mă fac pe mine să am o discuţie cât se poate de serioasă cu dumneavoastră, întrucât concurenţii nu ştiu ceea ce ne-a sosit nouă la redacţie cu aproape o oră în urmă.

E vorba despre nişte acuzaţii extrem de grave la adresa unuia dintre concurenţi, este un concurent foarte important din această emisiune, un concurent foarte susţinut, un concurent asupra căruia nu plana nicio suspiciune în ceea ce priveşte moralitatea lui, starea lui vis a vis de lege, nicio suspiciune legată de caracterul lui. aceasta fiind o emisiune cât se poate de transparentă şi în care telespectatorii fac 70%, apar nişte noutăţi care ne-au fulgerat şi pe noi. Acuzaţii care dacă se demonstrează a fi adevărate vor păta iremediabil imaginea acestui concurent şi starea lui de legalitate. Nu vreau să dezvălui acum ce anume ni s-a adus la cunoştinţă. Vom aştepta să vedem dacă timpul va scoate la evidenţă aceste lucruri. Dar, v-am pus în temă că s-ar putea să urmeze un taifun", a declarat Mirela Boureanu Vaida la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1, scrie Spynews.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel